Gå til sidens indhold
 

Øget selvforsørgelse

Øget selvforsørgelse – Job Først!

Vi skal sørge for, at så mange som muligt kommer ud på arbejdsmarkedet. Det skal vi, fordi det er vigtigt for samfundets økonomi, men sandelig også fordi, når man forsørger sig selv, så giver det styrke, livskvalitet og identitet.

 

Vi sigter mod at koble vores største udfordring – nemlig at flere skal forsørge sig selv – med vores største mulighed, nemlig at det ser ud til, at vi kan forvente økonomisk vækst i Aarhus og det østjyske område. Udfordringen er stor, men det er mulighederne også. For eksempel får vi mange nye flygtninge i disse år. Nye borgere som rigtig gerne vil ud på arbejdsmarkedet, og hvor vi skal have organiseret de bedste og mest effektive løsninger.

 

Underliggeren for innovationsarbejdet er Aarhus Kommunes virksomhedsstrategi – hvor fokus er virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft. Udfordringen er at sikre de bedst mulige match mellem de ledige borgere og virksomhedernes behov for arbejdskraft – i dag og om et år. Derfor arbejder vi med at udforske og udvikle prototyper på aktiviteter, som via civilsamfund, velfærdsteknologi og gentænkning af indsatsen, sætter kursen for fremtidens beskæftigelsesindsats.

 

Kontakt

Anne Marie Frederiksen

Projektleder for Øget selvforsørgelse

Sociale Forhold og Beskæftigelse

Telefon: 89403110

Mobil: 41856068

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 16.11.2016

Afdeling:

Send kommentar:   Innovation i Aarhus

Telefon: 23 32 82 04

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code